Om Bo På Båd

Bo på din båd

Bo På Båd hjælper dig med at realisere drømmen om den unikke boligform på en båd

  • Få rådgivning om, hvor du må bo i båd.
  • Bliv afklaret om, hvilken båd, der er den rigtige for dig.
  • Få sejlet båden hjem.
  • Hyr Bo På Båd til at indrette og ombygge din båden.

Bo På Båd har ekspertise hele vejen fra idé til nøglefærdigt projekt

Bo på Båd er en virksomhed, som hjælper dig på alle planer med at realisere din drøm om at komme til at bo på en båd. En boligform som afspejler livsførelse og tilgang til livet. Men et er at have en drøm, et andet er at føre den ud i livet. – Her kommer Bo på Båd ind i billedet med rådgivning og praktisk hjælp til at realisere din drøm om at bo på en båd.

Få steder i Danmark er det tilladt at bo på en decideret “husbåd”, men det er stort set legalt at bo på sin båd i alle havne, når bare båden har status som en lystbåd og kan sejle ved egen kraft. Dette faktum åbner op for muligheden for at bo på båd i de fleste danske havne.

Jeg har selv udlevet drømmen om en bolig på en båd. Jeg er uddannet tømrer og møbeldesigner, og jeg har igennem de sidste 25 år arbejdet med processen, der skal til, for at gøre tanke til virkelighed, både på teoretisk som praktisk plan.

Praktisk erfaring

5 år som tømrer i forskellige tømrervirksomheder, 10 år som selvstændig designer og tømrer, 10 år som designer og produktudvikler i møbelvirksomhed.